I love me 2016 messutärpit ja arvonta

This post is going to be only in Finnish as it's about this yearly I Love Me beauty, fashion and health fair held here in Finland.

Kuva: Messukeskus

Jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan olen taas suuntaamassa I love me messuille Helsinkiin. Tänä vuonna ajattelin laittaa muita vuosia paremmaksi ja varata messuiluun ihan kaksi päivää. Viime vuonna lauantaina oli suurimman osan ajasta niin ruuhkaista, että ajattelin saavani messuista nyt vielä paremmin irti menemällä paikan päälle sekä perjantaina että lauantaina. Samalla voin pitää pienen miniloman ja varasinkin jo hotellin perjantain ja lauantain väliseksi yöksi. 


Jos I love me messujen konsepti ei ole vielä jollekin tuttu, niin messut tosiaan kokoavat yhteensä viisi teemaa saman katon alle kolmeksi päiväksi 21.-23.10.2016 Helsingin messukeskukseen. Messujen teemoja ovat kauneus, muoti, terveys, koru&kello ja luonnollisesti.Kuva: Messukeskus

Sain aiempien vuosien tapaan itselleni blogipassin messuille sekä kaksi pääsylippua arvottavaksi myös teille. Kannattaa siis lukaista postaus loppuun saakka ja osallistua arvontaan. Suosittelen ehdottomasti käyntiä messuilla jos se vain on mahdollista, joka vuosi olen ainakin itse löytänyt sieltä paljon mielenkiintoista katsottavaa, koettavaa ja tietysti myös ostettavaa. Tutkin alustavasti messuohjelmaa ja ajattelin jakaa joitakin messutärppejä myös teille. I love me messut ovat sen verran suuri tapahtuma, että suosittelen kyllä tutustumaan ohjelmaan ja näytteilleasettajiin ennakkoon. Näin messuista saa enemmän irti eikä mitään oleellista jää näkemättä.

Varsinaisesta messuohjelmasta olen itse yleensä kokenut kauneusaiheiset luennot ja esitykset kiinnostavimmiksi. Messujen nettisivuilla on muuten tänä vuonna kätevän oloinen osio, jossa suunnitella oman messupäivän ennakkoon.

Perjantai 21.10.2016
10.00-17.00 Kynsi- ja ripsimuotoilun SM-kilpailut | Kilpailualue
11.30-12.00 Tämän hetken trendikkäimmät kampaukset | I love me lounge
12.30-13.00 Se vie vain minuutin -meikkaus | I love me lounge
13.30-14.00 Hellävaraista muotoilua juuri Sinun hiuksillesi | I love me lounge
15.30-16.00 Vuoden kiinnostavimmat kauneustuotteet ja -teot | I love me lounge
16.00-17.00 Suuri trendikeskustelu | I love me lounge
17.00-17.30 Hair revolution - 3 steps to amazing hair by hair guru Shaun Pulfrey | I love me lounge

Lauantai 22.10.2016
10.00-15.00 Helsinki Bodypainting Competition 2016 | Kilpailualue | Palkintojenjako klo 17.00, näytösalue
11.30-12.00 NYX Professional Makeup Halloween-look | I love me lounge
12.30-14.30 Koruja ja asusteita kierrätysmateriaalista | Työpaja
13.00-13.30 Kynsitrendit | I love me lounge
15.00-15.30 Vinkit jokapäiväisiin pinnittömiin kampauksiin by kampausguru Denise Bredtmann | I love me lounge
16.00-16.30 Kosmetiikan innovatiiviset uutuudet | Hyvän Olon -lava

Sunnuntai 23.10.2016
11.00-11.30 Silmälasimuoti ja meikkaus | I love me lounge
11.30-12.00 Kauden trendikkäimmät hiusvinkit | I love me lounge
13.00-13.30 Korealainen salaisuus täydelliseen ihoon | Hyvän Olon -lava
14.30-15.00 Syksyn trendikkäimmät letit | I love me lounge
16.30-17.00 Katse vaatekaappiin; Vaatekaappi täynnä ja silti ei mitään päällelaitettavaa? | I love me lounge

Omat ohjelmapoimintani taisivat mennä aika hius-painoitteisiksi, mutta sillä osa-alueella ainakin itselläni olisi aina parennettavaa. Nopeat ja helpot kampaukset ja muutenkin hiustrendit ja hiustenlaitto kiinnostavat aina ja olen ainakin aikaisempina vuosina saanut käyttökelpoisia vinkkejä messuilta. Ilahduttavaa oli huomata, että ohjelmaan oli otettu tänä vuonna mukaan myös kynsitrendit! Tämän esittelyn käyn varmasti lauantaina katsomassa. Jotkin ohjelmat kuten Koruja ja asusteita kierrätysmateriaalista työpaja pyörivät useampana päivänä, joten kannattaa ohjelma katsoa tarkasti sen mukaan minä päivänä itse pääsee paikalle.

Kiinnostavia näytteilleasettajia sekä erilaisia tarjouksia on messuilla todella paljon ja ainakin aiempina vuosina näytteilleasettajilla on ollut osastoillaan myös omaa ohjelmaa. Osa näytteilleasettajien tarjouksista löytyy I love me messujen nettisivujen Osta-osiosta, mutta messuilla kannattaa ehdottomasti olla tarkkana, sillä läheskään kaikkia näytteilleasettajien tarjouksia ei ainakaan aiempina vuosina ole ollut listattuna nettisivuille.

Itse kierrän yleensä Kauneus ja Luonnollisesti teema-alueiden näytteilleasettajat huolella ja ajan kanssa, mutta toki käyn kiertämässä myös Terveys, Muoti ja Koru&Kello osiot. Tänä vuonna aion vierailla ainakin näillä osastoilla:

3a28 Elvari Korut Oy
6b111 ProCare Oy | Batiste, Ecotools, Real Techniques, Models Own, Sinful Colors...
6c121 Cailap Oy
6c139 Soap & Balsam SB
6d81 Biozell 
6d121 NYX Professional makeup
6e99 Salon Mereneid OÜ | Mereneidin siveltimet!
6e109 Salon24 | RICH Hair Care! ym. ym.
6g68 Bona Valere | Signe Seebid
7a48 Consult Lady Oy | olisiko tänä vuonna mukana myös China Glazen lakkoja?
7d49 Mosaic Nail Systems Finland
7d59 bm International Oy | OPI
7d61 kauneudenverkkokauppa.fi
7f51 Pro luonnonkosmetiikka ry
7f58 Nordic Health Systems Oy | Lavera, Born to Bio, Sosar...
7f61 Lavera
UE1 Dermoshop Oy | Dermosil On Tour myymäläauto messuilla 

Ja monilla monilla muilla... Silmät kannattaa tosiaankin pitää auki näytteilleasettajien osalta, huolellisesta ohjelman ja näytteilleasettajien tavaamisesta huolimatta olen itsekin joka kerta löytänyt messuilta paljon sellaista, jota en siellä etukäteen tiennyt olevankaan. Esimerkiksi viime vuonna yllättäen vastaan tuli MILVin piste siirtokuvineen ja vielä ihan hyvällä tarjouksellakin.


Varsinaisten messujen ulkopuolisena vinkkinä vielä CesarsShop, joka ei viime vuotiseen tapaan ole mukana messuilla, mutta jos messuilla tulee käytyä, kannattaa ehdottomasti pistäytyä myös CesarsShopin omissa messuhulinoissa osoitteessa Vuorikatu 22.

Ja sitten se luvattu arvonta: 
Eli Messukeskus sponsoroi kaksi yhden päivän lippua arvottavaksi blogini lukijoille. Osallistuaksesi jätä alla olevaan lomakkeeseen nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi. Arvon kaksi voittajaa, eli molemmat voittajat saavat yhden lipun, joka oikeuttaa yhden päivän vierailuun I love me messuilla. Osallistumisaikaa on perjantaihin  14.10.2016 klo 19.00 asti, jonka jälkeen arvon voittajat. Voittajien on vastattava lähettämääni sähköpostiin sunnuntaihin klo 19.00 mennessä tai arvon uudet voittajat. Tämä luonnollisesti siitä syystä, että liput ennättävät voittajille postitse ennen messujen alkua. Osallistuaksesi sinun ei siis tarvitse olla registeröitynyt lukija, eli riittää kun jätät nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Julkaisen saman arvonnan myös Instagramissa, eli voit lisätä voiton mahdollisuuksiasi osallistumalla myös siellä. Eli käytännössä arvontaan on mahdollista saada yhteensä kaksi arpaa: yksi blogista, yksi Instagramista.


Kuvina tässä postauksessa käytin enimmäkseen viime vuonna napsimiani I love me messukuvia sekä joitakin Messukeskukselta lainattuja kuvia.


Kuinka moni on suuntaamassa I love me messuille tänä vuonna?

6 comments

 1. Oon suuntaamassa messuille bloggaajapassin voimin; voisi olla kiva ehkä törmäillä? Viime vuonna olin kaikkina kolmena päivänä ja se on kyllä urakka, mutta silti tuntui että jotain jäi vielä näkemättä. Tänä vuonna tulen ehkä yhtenä, kahtena päivänä ja suunnittelen menoni jotenkin tarkemmin ja järkevämmin.
  Viime vuonna Cesars ei ollut messuilla, mutta Satu oli järkännyt varjomessut liikkeeseensä, samoin tänäkin vuonna. Tänä vuonna Essencellä ei ole pistettä, mikä harmittaa, mutta onneksi heillä on laajasti myyntipisteitä ympäri Suomen :) Essencellä vaan oli kiva piste viime vuonna, jossa oli hyviä tarjouksia ja tuotteita, joita en saa käsiinsä oikein muuten kuin tilaamalla.
  Korupuoli kiinnostaa, samoin luonnollisesti. Täytyy pohtia kenkävalinta tälle reissulle hyvin, jalat oli melko kipeät viimeksi... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei joo, olis kyllä mukava törmäillä! :) Itse oon aiemmin ollut aina vain yhden päivän messuilemassa ja varsinkin viime vuonna lauantai oli kyllä niin ruuhkainen, että välillä ei meinannut päästä mihinkään... Hyvä suunnitelma on kyllä aina plussaa, vaikka siitäkin huolimatta oon yleensä päätynyt haahuilemaan ympäriinsä. :D

   Käväisinkin viime vuonna Cesarsin varjomessuilla ennen varsinaisille messuille suuntaamista ja ajattelin, että tänäkin vuonna täytyy myös siellä pistäytyä. Harmittaa kyllä jotkut pois jäännit, edelleen harmittelen myös NailCityn puuttumista messuilta viime vuoden tapaan.

   Delete
 2. Houkuttelevia kuvia messuilta, olisipa mukava päästä tänävuonna itse kokemaan messut :) heljis@luukku.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti onni suosii! Osallistuithan täyttämällä tuon postauksessa olevan lomakkeen? :)

   Delete
 3. Itseäkin kiinnostaa hiusjutut ja lisäksi myös luonnonkosmetiikka:) vanilla_107@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hiusjutut on olleet usein tosi mielenkiintoisia messuilla, luonnonkosmetiikka myös. :) Osallistuithan arvontaan täyttämällä tuon postauksessa olevan lomakkeen? :)

   Delete