I Love Me 2015 messutärpit ja arvonta

This post is only in Finnish as it's about this Finnish I Love Me -fair.

Ensi kuussa koittavat taas kauan odotetut I Love Me -messut! Tälläkin kertaa aion täältä itärajan tuntumasta suunnata kohti Helsinkiä messuilemaan lauantaina, sillä ilokseni sain myös tänä vuonna bloggaajapassin messuille. Junaliput on siis jo hankittu ja messusuunnitelmia tehty, joten ajattelin viime vuoden tapaan jakaa hieman omia messutärppejäni teille muille messuille suuntaaville. Jos teillä ei ole vielä lippua hankittuna messuille, niin kannattaa kurkata myös postauksen loppuun, sillä sieltä löytyy pieni arvonta, jossa voit voittaa lipun messuille. Mutta toki kannattaa lukaista ensin nämä messutärpit läpi. ;)

Jos joku ei sattumoisin vielä tiedä, mikä ihmeen tapahtuma nämä I Love Me -messut ovat, niin kyseessä ovat siis kolmipäiväiset viisi teemaa yhdistävät messut Helsingin messukeskuksessa 16.-18.10.2015. Messujen teemoja ovat kauneus, muoti, terveys, koru&kello ja luonnollisesti, eli yhden tapahtuman sisään on kasattu melkeinpä jokaiselle jotakin!

Kuva: Messukeskus

Ohjelmassa on uutuutena tänä vuonna mm. hiusnäytökset, joita järjestetään näytösalueella päivittäin klo 15. Schwarzkopf Professionalin näytös nimellä Essential Looks - kauden hiustrendit täytyy ehdottomasti käydä kurkistamassa hiusvinkkien toivossa. 


Kuva: Messukeskus

Muutkin hiuksiin liittyvät ohjelmat ovat perinteisesti olleet minusta kiinnostavia ja tänäkin vuonna hiusvinkkejä voi poimia kiitettävästi eri osastoilta. Esimerkiksi Invisibobble pikakampauksia ja lettikampauksia loihditaan osastolla 6b111 päivittäin. Myös letittävä isä ja bloggari Matti Airola on messuilla lauantaina ja sunnuntaina loihtimassa avustajineen lettejä messukävijöille

Messujen yhteydessä järjestetään myös perinteisesti Kosmetologipäivät. Tänä vuonna kosmetologipäivien alue on myös ensi kertaa avoinna kuluttajille lauantaina iltapäivällä ja sunnuntaina koko päivän ajan.


Kuva: Messukeskus

Kiinnostavaa ohjelmaa messuilla ovat myös erilaiset kilpailut. Helsinki Bodypainting -kilpailuun liittyen oli ainakin viime vuonna todella mielenkiintoista seurata vierestä vartaloihin maalattavien taideteoksien valmistumista, joten varmasti myös tänä vuonna pysähdyn tätä katsomaan. Tämä kilpailu järjestetään lauantaina, perjantaina ohjelmassa on Kynsi- ja ripsimuotoilun SM-kisat ja sunnuntaina Maskeerauksen SM-kilpailut.

Messuvieraille on myös tarjolla eri osastoilla pikameikkejä, -kampauksia, ihoanalyysejä, käsihoitoja ja vaikka mitä muuta mukavaa. Itse ajattelin ainakin istahtaa käsihierontaan vaikkapa osastolle 6d121, jossa käsihierontoja tehdään uudella chiliä ja aprikoosia sisältävällä käsivoiteella. Kuulostaa mielenkiintoiselta!

Kuva: Messukeskus

Kynsibloggaajana näytteilleasettajista kiinnostavimpia ovat tietysti erilaiset kynsiin liittyvät näytteilleasettajat. Aion käydä ainakin ostamassa Mereneidin pisteeltä muutaman koristelusiveltimen (osasto 6f109), Bm Internationalin osastolla kurkkaamassa OPIn lakkoja (osasto 6e79), IsaDoran pisteellä katsastamassa lakkoja ja luomivärejä (6e81), Cosmo Nordicin pisteellä kurkkaamassa Essence-tarjonnan (6e130) ja monella monella muulla osastolla. Messut ovat aivan loistava tilaisuus tietysti myös tutustua uusiin tuotteisiin ja merkkeihin, joten liian tarkkaa suunnitelmaa ei ennakkoon kannatakaan tehdä.

Suosikkeja niin ohjelman kuin näytteilleasettajien suhteen on tietysti hyvä laittaa ylös, jotta varmasti löytää ja ehtii käymään ne omat suosikkinsa läpi. Kartalla pysymiseen auttaa Messukeskuksen uusi applikaatio, johon voi kätevästi merkitä ylös suosikkinsa ja josta löytää muutenkin kaiken tarpeellisen infon messuihin liittyen. Samasta appista löytyy kaikki Messukeskuksen tapahtumat ja sieltä voi sitten noukkia itselleen ne, joissa aikoo vierailla tai joihin haluaa tutustua tarkemmin. Latasin jo tuon appin omaan puhelimeeni ja aion ottaa sen varmasti käyttöön myös messuilla vieraillessani, sen verran kätevältä se näyttää! Appi toimii Android ja iOS-laitteilla.


Kuten luvattu, myös teillä on nyt mahdollisuus voittaa lippu I Love Me -messuille! Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla ja lippuja arvon kaksi kappaletta, yhden per voittaja. Liput annettiin minulle arvottavaksi blogin seuraajia varten, joten osallistuaksesi sinun täytyy seurata Polish This! -blogia jonkin kanavan kautta (Blogger, Bloglovin, Facebook, Instagram, linkit kaikkiin löytyvät oikeasta sivupalkista), uudet lukijat/seuraajat ovat toki tervetulleita. 

Osallistuaksesi jätä kommentti tämän postauksen kommenttiosioon, ilmoita mitä kanavaa käyttäen ja millä nimellä seuraat sekä ilmoita myös sähköpostisi. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 30.9.2015 klo 16. Julkaisen arvonnan voittajat mahdollisimman pian arvonnan päättymisen jälkeen. Jos en saa voittajilta vastausta sähköpostiini 48 tunnin kuluessa, arvon uuden voittajan/voittajat. Messukeskus postittaa liput suoraan voittajille ilmoitukseni mukaan. Onnea matkaan!