Polishers Inc. - Glitter Gradient / #ablecs15 Week 15: Holographic

It's Polishers Inc. Sunday today and I also had to do the second mani of week 15 for #ablecs15, so I decided to combine these two into one manicure and one post. The theme for Polihers Inc. today is Glitter Gradient and the second theme of week 15 of #ablecs15 is Holographic, so those two combined together means of course a glitter gradient with holoraphic glitter.I used Essie Romper Room as my base color. I did three thin coats with it and then I applied a coat of top coat. After my base was fully dry I sponged on first some China Glaze I'm Not Lion and then after that I added just few glitters from OPI Snowflakes in the Air on each nail.
 
Glitter gradients (and gradients in general) are definitely one of my favorite nail art styles: so easy and simple to do, but still always so pretty! I really like the combo of I'm Not Lion and Snowflakes in the Air together, they both sparkle so beautifully.

Products used for this manicure
Base coat: Gina Tricot Base Coat
Polishes: Essie Romper Room (3 coats), China Glaze I'm Not Lion, OPI Snowflakes in the Air
Top coat: Glisten&Glow HK Girl


Don't forget to check out all the other Polishers Inc. manicures from the links below!

  


16 comments

 1. Ihana kimallus, värit sopii tosi hyvin yhteen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Näistä tuli aika hemppikset, mutta tykkäsin kyllä itsekin. :)

   Delete
 2. That is very pretty and fit for a princess with the light pink and the diamond glitters.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! :) This is quite princess-like and usually that's not really my thing, but somehow I still enjoyed this mani.

   Delete
 3. Järjettömän upeat kynnet! Tekis heti mieli tarttua glitterlakkoihin. Mikä siinä on, että niihin on niin hankala tarttua vaan sen takia, että poistaminen on muka niin kamalaa? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon! <3 Kyllä se pelkkä ajatuskin poistamisesta välillä hirvittää niin paljon, että mielummin valitsee kynsille jotain muuta kuin glittereitä. :D Itse asiassa meinasin jo eilen vaihtaa lakkausta, kun nää on kuitenkin olleet jo muutaman päivän, mutta päädyin sitten jatkamaan vielä samoilla kynsillä kun ei huvittanut ryhtyä näitä poistamaan...

   Delete
 4. Love the double glitter, thin and big! The whole mani looks so girly!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, I'm really glad to hear you liked this! :)

   Delete
 5. Ah nämä on niin nätit ja hentoiset kynnet! :) I'm Not Lion on kyllä niin klassikko, pitäisi kaivaa omakin kappale taas käyttöön :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) I'm Not Lion on ihana, mutta mun pullosta on hävinnyt jonnekin puolet, vaikka en varmasti oo käyttänyt sitä niin paljoa. :O Täytyy varmaan käyttää entistä useammin ennen kuin se ihan häviää!

   Delete
 6. Ihanat<3 Mua vähän harmittaa et oon myyny mun I'm Not Lionin ja mietin et pitäiskö ostaa uus :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Voi ei, se on aina kurja jos jälkeenpäin jää harmittamaan. On tuo kyllä sen verran nätti lakka, että sen puolesta ainakin kannattaisi omistaa, mutta toisaalta ainakin mun kappaleesta häviää se lakka sieltä vähän itsekseenkin, eli en oikein tiedä kuinka kauan se on enää käyttökelpoista. :/

   Delete