Monthly Manicure Roundup: December 2014

While making all those best 2014 lists I almost forgot to post my Monthly Manicure Roundup of December. But here it is, better later than never, right!?

 I did total of 12 manicures on December. One of them was for my vacation, two for Polishers Inc. and the rest were #ablecaw14 nail art challenge manicures.


In addition to these I also posted several swathes and couple swatch spam posts:

I also shared two tutorial with you guys, the first one for a quick snow flake nail art and the second one for saran wrap nail art.

Last month I also got to paint some Christmas nails for others and I posted about the even here.

Finally I also did a post about my favorite manicures of 2014.

And my four favorite manicures last month were these four. I think the favorite one was that turquoise The Place To Be manicure since it reminded me of summer and Croatia and all that stuff.

Which post or manicure was your favorite last month?

6 comments

 1. I loved the gray newsprint mani with the little swirl on the edge. I love wrought iron and it makes me think of wrought iron.

  ReplyDelete
  Replies
  1. You're right, it kinda looks like wrought iron! Glad to hear you liked it. :)

   Delete
 2. Mun lempparit on nuo "The Place To Be" -kynnet :) Lagoon on niin upea lakka ja rakastan turkoosia! Nuo kynnet tuo todellakin mieleen kesän, loman ja turkoosin kirkaan meriveden :) Mä oon muuten lähdössä ensi kesänä Kroatiaan, majapaikkana ainakin Dubrovnik ja Split. Onko siellä millainen lakkatarjonta? Varmaan aika suppea?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samoilla linjoilla oltiin siis, ne oli omastakin mielestä tosi onnistuneet. :)

   Oh, onko sulla kuinka pitkä reissu tiedossa? :) Täytyy nyt kyllä myöntää että en hirveästi osaa sanoa lakkatarjonnasta mitään, tosin kumpikaan Split tai Dubrovnik ei nyt noin ylipäätään taida olla mitenkään huikeita ostospaikkoja. Mun omat tuon reissun lakkaostokset tein lähinnä Anconan Kikossa ja taisin ostaa yhden Catricen jostain Dubrovnikin lähistöltä pikkukaupasta, mutta ei tosiaan kierretty ylipäätään kauheesti mitään ostospaikkoja muutenkaan.

   Delete
  2. Kiitos tiedosta :) Täytyy pitää sitten reissussa silmät auki josko jotain lakkoja tulisi bongailtua. En mäkään tosin ole ostoksille sinne lähdössä, mennään porukalla mieheni ja vanhempieni kanssa, ollaan 11 päivää, ei sen pidempään. Ajatuksena on ainakin vuokrata auto ja todennäköisesti piipahtaa myös naapurivaltioissa, joten kyllä se aika menee uusien paikkojen ihmettelyyn shoppailun sijaan. Harmi vain että reissuun on vielä kamalan pitkä aika, ei pitäis edes ajatella koko asiaa vielä mutta kun aurinko ja lämpö ja kesä ja aaah :D

   Delete
  3. Meiltä jäi tällä kertaa naapurivaltiot välistä, kun tultiin Italian kautta, mutta suunnitteilla on jo jossain välissä uusi matka ja silloin pitää ehdottomasti käydä myös ainakin Montenegrossa ja Bosnia ja Hertsegovinassa. :) Mutta teille on kyllä varmasti hieno reissu tulossa ja kyllähän tuossa 11 päivässä kerkiää jo vaikka mitä! :) Ja kyllähän sitä saa jo suunnitelmia tässä vaiheessa tehdä, vaikka tietysti odotus voi tuntua aika pitkältä. :D

   Delete