I Love Me Messutärpit - Tips for the I Love Me Fair

 This post is both in Finnish (longer version) and in English (a tad shorter version).

Kuva: Messukeskus

Ensi viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin (17.-19.10.) koittaa vihdoinkin kauan odotetut I Love Me -messut ja ajattelin kirjoittaa teille hieman omia tärppejäni messuja varten. Pääsin jo viime vuonna käymään messuilla (tässä kuvituksena toimivat enemmän kuin hyvin juuri viimevuotiset kuvat) ja tänä vuonnakin olen siis menossa vähintääkin yhtä innokkaana. Sain myös bloggaripassin messuille, mikä on tietysti ihan huisin hienoa, vaikka olisin kyllä ilmankin passia messuille lähtenyt, sillä hotellit ja kaikki muutkin suunnitelmat ovat olleet valmiina jo pidemmän aikaa. Täältä kauempaa kun ei ihan noin vain ilman suunnittelematta lähdetä... ;) Lauantain tulen siis viettämään messujen parissa, en malta odottaa!

Keräsin tähän siis alustavasti itseäni ja toivottavasti myös teitä kiinnostavia juttuja, joita voi laittaa vaikkapa muistiin helpottamaan suunnistamista paikan päällä ja auttamaan saamaan messuista kaiken irti. Kannattaa kurkata myös messujen karttaa ennakkoon ja vaikka merkitä ylös tärkeimpiä osastoja, niin ei jää mikään vahingossa käymättä. Luultavasti paikan päällä on myös paljon muuta kiinnostavaa, jota en näin ennakkoon osannut ottaa huomioon/tiennyt, mutta sehän on toki vain osa messujen viehätystä!

Next weekend 17.-19.10. we have this awesome I Love Me -fair here in Finland, in Helsinki. I visited this fair last year too and wrote a little something about it (and I'm using those pictures from last year here too) and I'm definitely excited about the event this year also. I'm going to visit the fair on Saturday and I can't really wait! 

I wanted to do a little tip post about different events and vendors in the fair that interest me and maybe you too. Hopefully if you happen to visit the fair, this will help you to find what you need and what you are interested to see. Of course I don't probably know every little thing that is going to be interesting at the fair, but that's a part of the charm of the event to find those yourself, right!? So if you happen to be visiting Finland/Helsinki on Friday, Saturday or Sunday, I highly recommend to visit this fair also!

Minulle ja varmasti monelle muullekin ehkä mieleisin osasto messuilla on NailCityn osasto, sillä kuka nyt voisi vastustaa näitä kaikkia ihania Zoyia ja niiden tarkastelemista ihan livenä! Zoyat ovat messutarjouksessa -25%. NailCityn herkkuosaston numero on 6h100 ja tarjolla on ihanien Zoyan lakkojen lisäksi myös minimanikyyrejä Zoya-tuotteilla.

Toinen lakkailijoiden unelmaosasto löytyy varmasti CesarsShopilta, tänä vuonna uutuutena ovat myös indie-lakat, joita varmasti itse eksyn ihailemaan. CesarsShop löytyy numerolla 6k101 ja osastolla on myös erilaista tapahtumaa mm. bloggaajien kanssa.

Mereneidin alus- ja päällyslakat ovat huippuhyviä eivätkä tosiaankaan maksa paljoa! Lisäksi itse ostin viime vuonna pari nail art -sivellintä Mereneidiltä ja olen kyllä tykännyt niistä, eli tänäkin vuonna aion ehdottomasti pistäytyä myös heidän osastollaan ostamassa ainakin päällyslakkaa varastoon. Osaston numero on 6k129.

The most exciting and important stand at the fair is NailCity's stand because they have all those gorgeous Zoyas! They also offer manicures with Zoya products and of course you can buy those beautiful lacquers too, actually even with a -25% discount. Their stand is number 6h100.

Other interesting stand for nail polish lover is of course CesarsShop's stand as they have this year also some gorgeous indie polishes to offer. Their stand is number 6k101.

I'm also really happy that Mereneid is going to be at the fair again this year, because they have really nice base and top coats for very moderate price. Their stand is number 6k129. 


Tänä vuonna myös Lumenella on tarjolla ainakin kynsien lakkausta sekä esittelyssä loppuvuoden juhlalookin tuotteita sekä uutuusmeikkivoide Longwear Blur. Lumenen osasto löytyy numerolla 6b89.

Dermosilin kynsinauhavoide on yksi kaikkien aikojen suosikeistani, joten käyn varmasti myös Dermosilin osastolla kurkkaamassa josko tuota voidetta tai jotakin vastaavaa olisi tarjolla. Tykkään myös Dermosilin suihkusaippuoista ja käsirasvoista, toivottavasti näistä olisi jotakin mukavia messutarjouksia! Dermoshopin osaston numero on 6f91.

Livboxista on tietysti tarjolla messutarjous, jonka aion kyllä käydä nappaamassa Livboxin osastolta numerosta 6h118. Osastolla on tarjolla myös muun muassa lauantaina pikakampauksia vloggaaja Nella Törnroosin toimesta.

Marielan Sarkiman osastolla 6b89 on koko messujen ajan käynnissä Beauty School, jossa Marielan opastuksella pääsee harjoittelemaan meikkejä, manikyyrejä ja kampauksia. Tarkempaa aikataulua ja ohjelmaa löytyy Facebookista.

Lisäksi muun muassa Biozellin osastolla (6c61) tehdään päivittäin pikakampausia ja Face Helsingin osastolla (6e89) pääsee nauttimaan maksuttomista Ziaja-käsihoidoista, Paesen pikameikistä tai Pierre Rene Professional -pikamanikyyristä. Myös Meikit Heavenin osasto  (6g71) on omalla vierailtavien listalla, sillä sain juuri tällä viikolla heiltä testiin muutamia Paggy Sagen tuotteita ja käyn mielelläni kurkkimassa, mitä kaikkea heidän valikoimistaan löytyykään.

Lisää kauneusosaston ohjelmaa löytyy täältä.

The Finnish make-up and skincare brand Lumene has also a standat the fair (6b89) and they are offering you manicures among other things. Other stands that I'm particularly interested in visiting are Dermoshop (6f91), Livbox (6h118), Mariela Sarkima (6b89), Biozell (6c61) and Meikit Heaven (6g71). 


Messut ovat avoinna seuraavasti:

perjantaina 17.10. klo 10-19
lauantaina 18.10. klo 10-18
sunnuntaina 19.10. klo 10-18

Kauneusosaston lisäksi myös muilla osastoilla on varmasti viime vuotisen tapaan monia kiinnostavia juttuja eli nähtävää, koettavaa, ostettavaa ja kokeiltavaa riittää kyllä!

Nähdään messuilla!

Kuinka moni teistä lukijoista on tänä vuonna suuntaamassa messuille?


The opening hours for the fair are:

Friday 17 October 10-19
Saturday 18 October 10-18
Sunday 19 October 10-18

In addition to the beauty section there are also sections for health, fashion, jewellery&watch and naturally, so there's definitely quite many things to see, do, buy and experience, can't wait!

14 comments

 1. Minäminä! :D Minäkin sain ton bloggaajapassin. Mereneidin osastoa en saanut bongattua, joten tosiaan sielläkin täytyy käydä. Samoin toi Dermoshopkin pitää käydä kurkkimassa, jos niillä olis tota mun kasvoputsaria siellä! :) Tiedän kyllä että saan aikani kulumaan siellä helpostikin kahden päivän aikana :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, ehkäpä törmätään siis messuilla! :) Jep, Mereneidillä oli viime vuonna muistaakseni jotain ihan kivoja tarjouksiakin, toivottavasti myös tänä vuonna! Kyllä tuolla varmasti saa aikansa kulumaan ja varmaan rahat kanssa. :D

   Delete
 2. Replies
  1. Kiva juttu, toivottavasti on mukavat messut! :)

   Delete
 3. Onneksi pääsen messuille, kun ihanainen CesarsShop tarjosi lipun. Kiitos hyvistä vinkeistä. Ensimmäistä kertaa olen menossa, joten kaikki vinkit ovat arvokkaita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, mahtavaa, että oot saanut lipun! :) Kiva jos näistä vinkeistä oli hyötyä, koitin tosiaan sellaisia kasailla, jotka ainakin itse käyn katsastamassa. :)

   Delete
 4. Juu, messuille käy tie täältä pohjoisestakin. Lennot ja hotelli ok, mut liput uupuu vielä. Kovasti on osallistuttu kaikkiin kilpailuihin, josko jossain onni potkasisi :P Kiitti näistä vinkeistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti onnistaisi jossain kilpailussa ja saisit liput! :) Kauempaa tullessa täytyy kyllä järjestellä näiden messujenkin suhteen monta juttua, että ylipäätään pääsee käymään. Toivottavasti vinkeistä oli hyötyä! :)

   Delete
 5. Ehkä, pitää vain katsoa onko VR:llä jotain kivaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. VR ja kiva kyllä harvemmin sattuu samaan lauseeseen... :D

   Delete
 6. My eyes are popping just looking at all those beauties! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tell me about it, hopefully there will be even more beauties this year! :D

   Delete
 7. Tulossa ollaan! :D
  Ihan näitä messuja varten on nyt lennot ja hotellit varattu, mutta liput vielä puuttuu... Mutta ihan huippua päästä isolle kirkolle messuileen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loistavaa! :) Sullakin siis mukava messumatka tiedossa. :)

   Delete