Zoya Monet with OPI Suzi's Hungary Again

I'll go with the unintended Zoya theme week to the end, so I have another manicure with one gorgeous Zoya to show you guys today. This time though one OPI polish gets to feature also, so today you don't have to see just a Zoya manicure, though I imagine that wouldn't be a problem either?!

So I used three coats of OPI Suzi's Hungary Again! and then as I wanted to just do the sides of my nails with Zoya Monet, I decided to pick the glitters from the polish with a dotting tool so I wouldn't end up with big piles of glitters. Monet is quite gorgeous iridescent glitter topper which is also really hard to capture! My camera just refused to pick up those blue and purple hues, so this is one of those manis that looks much better in real life than in pictures, though it still looks pretty cute here too.


I got Monet for review but I haven't yet worn it as a full topper, so I can't comment it's formula too much. I've read that some people have had some difficulties with it as the formula has been quite thick, so that was also one of the reasons I decided to pick the glitters with dotting tool rather than dapping the polish on with the brush. But I will definitely try this soon on full nails so I can test the formula better myself too. I definitely love it's iridescent but simultaneously soft and subtle look.

Kauneudenkauppa sponsored our meet with OPI polishes and I got the gorgeous orange/red called My Paprika Is Hotter Than Yours, but couple girls got this beautiful coral called Suzi's Hungary Again. After seeing that one live I just had to have it too since I don't really have anything that would have the same gorgeous pink/coral hue. So I ordered this myself from Kauneudenkauppa and I'm really glad I did! It doesn't have the best formula out there as it needed three coats for full coverage and it's a bit patchy and also a bit thick. But I love the color! The name is (again) a bit stupid, but I guess I can live with it.

Oh and you probably noticed already that I shortened my nails a bit. It was actually quite funny, as the other day I just thought that I should shorten them as they were quite long and then just after thinking that I managed to break my pinky nail. I guess my nails really agreed with my shortening decision.


*Disclosure: I have gotten Zoya Monet for review. For more information view my disclosure policy.

 
*****

Jatketaanpas sitten tahattoman Zoya-teemaviikon parissa vielä ja vuorossa tänään yksi Zoyan kevätkaunokainen, hempeä glittertopperi Monet. Tällä kertaa yhdistin sen OPIn Suzi's Hungary Again -lakan kanssa, joten ihan pelkkiä Zoyan lakkoja ette sentään joudu katselemaan, tosin tuskin siitä nyt kukaan valittaisi?!

Kynsillä on ensin kolme kerrosta Hungarya, jonka päälle asettelin Zoyan Monetista glittereitä dotting toolin avulla jokaisen kynnen toiseen reunaan. Halusin glitterit kynsille ohuesti ja siististi, joten dotting tool oli parempi vaihtoehto tähän kuin siveltimellä tai sienellä töpöttäminen. Monetin koostumusta on moitittu paksuhkoksi, mutta tästä en varsinaisesti osaa vielä oikein sanoa mitään kun en tällä kertaa siis lakkaa varsinaisesti siveltimellä levittänyt. Kokeilen kyllä Monetin ehdottomasti koko kynnelle piakkoin, jotta voin todeta koostumuksesta itsekin jotain.

Kauneudenkauppa, OPI:n maahantuoja Suomessa, sponsoroi parin viikon takaista miittiämme OPIn lakoilla ja miitistä sain upean sähäkän My Paprika Is Hotter Than Yours -lakan, mutta sain hipelöidä myös parin muun onnekkaan saamaa Suzi's Hungary Again -lakkaa livenä miitissä ja totesinkin, että se on kyllä itsellekin myös hankittava. Omista kokoelmista ei löytynyt oikein vastaavaa sävyä, joten tilasin lakan itselleni Kauneudenkaupasta, jossa se oli sopivasti alennuksessa. Sävy on aivan upea korallinen pinkki, mutta lakan koostumus ei ehkä ollut ihan parasta OPIa, sillä sitä joutui levittämään kynsille kolme kerrosta ja lakka levittyi hieman laikukkaasti. Lisäksi se oli myös hieman paksua. Väri on kuitenkin niin nätti, että tälle löytyy kyllä paikka laatikoistani, hieman ärsyttävästä nimestäkin huolimatta.

Huomasitte varmaan myös, että kynnet ovat hieman lyhentyneet. Pari päivää sitten ajattelin, että olisi ehkä aika taas lyhentää niitä hieman kun olivat päässeet venähtämään ja heti sen jälkeen onnistuinkin sitten katkaisemaan pikkurillistä palasen, siis ennen kuin kerkesin alkaa kynsiä lyhentämään. Ilmeisesti siis kynnetkin olivat samaa mieltä lyhennystarpeesta.

Monet on saatu testiin Zoyan maahantuojalta NailCityltä ja Zoyan lakkojahan voi ostaa joko suoraan maahantuojalta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@nailcity.fi (lakkojen kappalehinta on 15,50 euroa) tai useilta jälleenmyyjiltä, NailCityn sivuilta löytyvät kaikki jälleenmyyntipaikat.  

12 comments

 1. Näyttää oikein kivalta! Mun täytyy kyllä ostaa tuo Monet itellekin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Se on kyllä aika uniikki tapaus, todella nätti! <3

   Delete
 2. Mä taas tykkään tosi paljon Opin nimistä, muhun selkeästi iskee tämmöiset tyhmät sanaleikit :D Ne on myös helpompi muistaa kuin esim. Zoyan yksisanaiset nimet. (Numerosarjoista nyt puhumattakaan)

  Herkullisen väriset nuo kynnet kyllä ovat, siitä ollaan samaa mieltä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miäkin kyllä aiemmin tykkäsin OPIn sanaleikeistä, mutta kun nykyään joka toinen tuntuu olevan joku Suzi -juttu, nimet on sairaan pitkiä ja niissä on niitä superärsyttäviä pisteitä ihan liikaa, niin oon ilmeisesti saanu tarpeekseni, kun tuntuu sitten vähän normaalimmatkin nimet ärsyttäviltä. :D Mutta hyvähän se vaan on, että löytyy erilaisia, niin on sit vähän jokaiselle jotakin! :) Ja toisaalta, oli nimi miten hirveä tahansa, niin jos väri ja lakka on muuten kunnossa, niin kyllä sen sitten sietää. Tosin numerosarjat on kyllä ärsyttäviä. :/

   Kiitos paljon! :)

   Delete
 3. Alkaa vähän pelottaa ettei tuo Hungary ole mun väri, sen verran punertavalta tässäkin näyttää :o Mutta tuo Zoya on kyllä aika houkuttelevan oloinen tapaus :) ^Edelliseen kommentointiin liittyen mäkin koen vaikeaksi muistaa nämä Zoyan naiset tai lähinnä, että kuka oli mikä :D Mutta sekin varmasti ahkerammalla Zoyien käytöllä helpottuisi? Mutta OPIn tms. lakoissa on just se, että nimi antaa jotain vinkkiä lakan väristä niin on helpompaa yhdistää oikeaan kohteeseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, minusta taas se oli just mun väri kun se ei ollu liian kylmä pinkki. :D Monet on kyllä kaunis. <3

   Mmh, ymmärrän kyllä sen, että nimellään sävyyn viittaavat lakat on monesti helpompi muistaa, mutta toisaalta sitten taas OPIn nimet on niin pitkiä ja kirjoitusasultaan tai vähintään välimerkeiltään niin kummallisia, että niitä pitää silti olla vähän väliä tarkastamassa, että mitenkäs se nyt menikään. Lisäksi läheskään kaikki OPInkaan lakat eivät viittaa sävyyn millään tavalla. :) Mutta tosiaan, oli nimi mikä tahansa, niin kyllä sen lakan silti haluaa tai on haluamatta riippuen ennemminkin sävystä! :D

   Delete