Comparison: Zoya Payton, Orly Miss Conduct, OPI DS Extravagance and Zoya Aurora


I have a quick comparison post for you guys today! I have heard people say over and over again that they have for example OPI DS Extravagance so they don't need Zoya Payton or Aurora or Orly Miss Conduct as they are all so similar. I happen to have all those four polishes so I needed to see myself if they were really that close and if I really needed them all.
Here I have three coats of each polish on my nails with a coat of top coat. They are all a bit sheer ones, so you'll get full coverage with three coats, though maybe two would be enough for shorter nails (especially with Payton and Miss Conduct). They are quite similar, but none of these are nowhere near dupes, they are more like little nail polish sisters. DS Extravagance and Miss Conduct have quite similar consistency, they have pretty much similar holographic effect and same amount of those holographic particles in them in the same size, but they are quite different colorwise. Payton has larger and fewer holographic particles in it and Aurora has the same type of particles, but way more. I could have also included Zoya Blaze to this comparison, but it's even more red toned than Miss Conduct, so it's not dupe either for any of these polishes.

Colorwise, I think, these are different enough. I love this type of color, so at least for now I think I'm going to keep all these as I can't really figure out which one I would prefer more than other. They all have similar quality and formula, so I can't really choose any favourites based on those aspects either. If you're not such a big fan of purple/pink scattered holo, then you'll probably do just fine with one or two of these.

Do you guys own any of these polishes? Which one is your favourite and do you think they are all different enough?


*I have gotten Zoya Payton originally for review, other three I have bought myself. For more information see my disclosure policy.
 
 
*****

Tänään pikaisessa vertailussa on neljä kaunokaista: Zoyan Payton ja Aurora, Orlyn Miss Conduct ja OPI DS Extravagance. Näitä kaikkia neljää lakkaa on usein sanottu suht samanlaisiksi, ja kun minulta sattuu ne kaikki löytymään, niin päätinpä heittää ne pikaisesti kynsille ja katsoa, ovatko ne minusta oikeasti tarpeeksi erilaiset ja tarvitsenko ylipäätään ne kaikki.

Dupeja (eli täysin samanlaisia) lakkoja näistä eivät keskenään ole mitkään. Värisävyltään kaikki ovat erilaisia ja holopartikkelien koko ja määrä vaihtelee myös. Kaikki peittävät hyvin kolmella kerroksella, kaksi saattaisi riittää lyhyemmille kynsille, ja koostumus on näissä melko samanlainen kaikissa. 

Ovatko nämä teidän mielestänne tarpeeksi erilaisia vai liian samanlaisia? Löytyykö teiltä näitä lakkoja ja mikä on suosikkinne?

*Zoyan Payton on saatu alunperin arvioitavaksi, muut kolme lakkaa olen ostanut itse.

20 comments

 1. Mun suosikkini on DS Extravagance, joka on yksi parhaista kynsilakoista mitä olen ikinä käyttänyt. Mulla on ollut myös Aurora ja Miss Conduct, mutta molemmat myin pois kun ne ei niin sytyttäneet. Koen että mulle riittää hyvin yksi tuollainen lakka, kun en niin ole holojen perään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. DS Extravagance on kyllä huippu! Järkevälle ihmisellehän yksi riittäisi varmasti muttakun... Kun lähdin näitä vertailemaan, niin ajattelin, että no Miss Conductista voisin ainakin luopua. Mutta kun sain kaikki neljä kynsille, niin sittenhän se näytti taas niiiiin erilaiselta kuin nuo muut, huoh. Ehkä joku päivä repäsen ja myyn sen pois... Tai sitten en........ :D

   Delete
 2. Kyllä multa löytyy nuo kaikki koska nehän on ihan erilaisia:D Ja niin kauniita, että on ihan perusteltua pitää kaikki:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jesh, en oo ainut! :D Erilaisiahan ne todellakin on ja niin kamalan kauniita!

   Delete
 3. Heh, kyllä täältäkin löytyy noi "samikset" enkä oo luopumassa mistään! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hii, kiva kuulla, että muutkin haalii näitä "samiksia", etten oo ainut! :D

   Delete
 4. Zoyan Payton puuttuu itseltä noista lakoista ja olinkin ajatellut, etten sitä tarvitse, koska se olisi niin samankaltainen kuin muut. Mutta yllättävän selvät värierot noissa on,, joten saa nähdä eksyykö Paytonkin joskus vielä meille asumaan =D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, kyllä ne on kaikki ihan eri sävyisiä. Eli voi hyvinkin olla, että se Paytonkin teille vielä eksyy. ;D

   Delete
 5. Hei ihana postaus ja tuli kuin tilauksesta! :) Itselläni on tuo OPI DS Extravagance ja olenkin yrittänyt googletella että kuinka paljon samanlainen tuo Orly Miss Conduct on. Selvästi erilainen, eli Miss Conduct saa edelleen pysyä himotuslistalla. :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loistavaa, että tämä sattui tulemaan tarpeeseen! :) Kannattaa se Miss Conduct varmasti siellä himotuslistalla pitää, on se sen verran erilainen verrattuna tuohon DS Extravaganceen. :)

   Delete
 6. Hyvin sopii yhteen nuo lakat - sisaruksia siis todellakin! :)

  Mulla löytyy muut paitsi Miss Conduct, ja sekin näyttää kyllä hyvältä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, tästä ois tullu hyvin sointuva skittle! :) Miss Conduct on kyllä ihana, ihan niinkuin nuo kolme muutakin. :)

   Delete
 7. That's an AWESOME skittles mani!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. You're so right, that would have been an awesome skittle mani! :)

   Delete
 8. Zoyaa en omista ainoatakaan, mutta nuo kaksi muuta löytyy. Ja ihania ovat :)

  ReplyDelete
 9. Yay, another comparison post from you :)
  Yup, they're obviously completely different! Though not something I'd wear, but I like Zoya Aurora the best.

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's great to hear you like these comparisons! :) Aurora is really gorgeous! :)

   Delete