KBShimmer I Got A Crush On Blue

I'm continuing with those long lost photos of mine that I finally got back, so today I have you my swatches of KBShimmer I Got A Crush On Blue.

I Got A Crush On Blue has a rich blue jelly base with tons of different sizes of silver holographic glitter. This is really a gorgeous polish, probably my favourite one of all my KBShimmer polishes!
 
This is a bit sheer because of that jelly base, so if don't want a thick coat of polish, you should probably layer this over some other blue. I have three coats here with base and top coat. I'd say this was easy enough to apply, though you'll have to fish for those big hexes for a bit.
 
The polish has really gorgeous depth in it because of that blue jelly base and all those glitters. I just love it!


*****

Jatketaan kerran kadotettujen kuvien esittelyllä ja tänään vuorossa siis KBShimmerin ihanainen I Got A Crush On Blue, joka on siis sininen jelly eri kokoisten hopeisten holograafisten glittereiden kera. Lakkaa on kuvissa kolme kerrosta ja käytin tässä myös alus- ja päällyslakkaa. Tätä oli melko helppo levittää, ottaen huomioon, että tässä on kuitenkin reilusti noita glittereitä ja jellypohja, mutta noita kaikista isoimpia glittereitä sai kyllä kalastella vähän tuolta pullosta. I Got A Crush On Blue on kuitenkin aivan ihastuttava tapaus, todella kaunis sininen säihkyvine glittereineen! Sanoisin melkein, että tämä on oma suosikkini kaikista KBShimmerin lakoistani!

6 comments

 1. This polish is so cool!
  I love it!!

  http://www.seferys.com/

  ReplyDelete
 2. All the different glitter pieces really makes this look so fun :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's true, they really make it look so interesting and fun. :)

   Delete