31DC13 Day 11: Polka Dots

Today I'm going to continue with the challenge and it's day eleven, so it's time for some polka dot nails. After getting those dot glitters from Adenina there wasn't really any other way to do these polka dot nails than to use those glitters as they were pretty much ment for this!

So I used two coats of Essie Licorice for every other nail and two coats of Zoya Perrie for the rest. Then I just placed pink dot glitters over Essie Licorice using regular top coat and black dot glitters over Zoya Perrie. These were pretty simple to do and the mani looked really amazing! Of course it took a little placing, but with a rhinestone picker the placing of those glitters wasn't too hard to do.

This was quite a bling-y mani as those glitters shine so much! Strangely enough though, those black glitters looked more grey than black here, eventhough they look black in the can. They're just not as black as that Essie Licorice, so next to that they looked grey. Overall, I have to say that I really liked this mani!
 

Here's my polka dot mani from two years ago:
So two years ago I did some regular polka dots and an accent nails with rhinestones. You can read the full post here.


*The dot glitters in this post were sent for me to review, for more information see my disclosure policy. 
*****
Eli 31 päivän haaste jatkuu ja vuorossa oli polka dot -kynnet. Sopivasti juuri sain Adeninalta noita pyöreitä dot glittereitä, joten nämä kynnet oli melkein pakko tehdä niitä käyttäen. Eli joka toiseen kynteen käytin Essien Licoricea ja joka toiseen Zoyan Perrietä, ja päällyslakkaa avuksi käyttäen asettelin pinkit ja mustat glitterit kynsiin.
Näistä tuli aikas kimaltelevat, sillä nuo glitterit välkkyy ja kimaltaa todella paljon! Hassusti myös nuo mustat näyttää tässä lakkauksessa lähinnä harmailta glittereiltä, mutta se johtuu varmasti siitä kun vieressä on sysimusta Essien Licorice ja glitterit ei ihan niin mustia ole, vaikka siis mustilta muuten näyttävätkin. Tykkäsin joka tapauksessa tästä manista, se oli ainakin mukavan erilainen!

Huomenna on luvassa jotakin erilaista, suuntaan nimittäin I Love Me -messuille! Sain lipun messuille Messukeskuksesta, kiitos siitä! Täältä Joensuusta asti kun Helsinkiin lähtee, niin pitää junalle marssia jo aamu varhaisella, mutta uskoisin, että messut ovat kuitenkin sen arvoiset. Odotan innolla mitä kaikkea kivaa siellä onkaan! Onko muita messuille menijöitä tai oletteko jo kerinneet käymään? Messut järjestetään tosiaan Helsingin Messukeskuksessa ja ne alkoivat tänään ja kestävät sunnuntaihin asti.
*Postauksessa käytetyt glitterit on saatu arvioitaviksi. 

14 comments

 1. Mie ajattelin mennä ja tosiaankin, voisin harkita nokosten ottamista :D Onneks myös junassa voi nukkua :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, voi olla että tulee junassa "pienet" torkut otettua.. :D

   Delete
 2. Toivottavasti hei nähtäis huomenna! Mulla kyllä taitaa olla sun numero, niin vois vaik laittaa viestiä jossain vaiheessa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koitetaan ihmeessä nähdä jossain välissä! :) Laittele toki viestiä, jos ei muuten törmätä. :)

   Delete
 3. Mitkä kynnet o__o UPEAT! :) Erityisesti mustat kynnet.
  Ehkä minunkin pitää sortua tilailemaan noita pyöreitä glittereitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Mustat oli kyllä munkin suosikit kun noi pinkit glitterit on jotenkin erityisen upeita. :) eipä noi glitterit onneks paljoa kustanna ja ovat kyllä ehdottomasti tilaamisen arvoisia.

   Delete
 4. Love the rhinestones x

  http://yougottabegorgeousx.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. These look so cute :) I love how the glitters shine!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, I'm really glad to hear you liked these. :)

   Delete
 6. Upeat. Pisteet tuoreemmille, vaikka on edellisetkin kivat :).
  Ja pihkura. Minäkin oli la messuilla ja nyt vasta luen sun postausta. Grrrr.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitos! :) Tuoreemmat on kivemmat. ;)
   No hitsit, en yhtään tajunnu et siäkin oisit ollu siel!

   Delete