Kiko Sugar Mat Mint with OPI GoldenEye

As I promised yesterday, here comes my spiced up mani with Kiko Sugar Mat Mint.

I know that some of probably prefered the basic version of this polish without any glitters or anything like that, but like I said, I prefer these texture polishes with at least somekind of sparkle, so I added some myself. I wanted to combine gold with the mint as I like the combination of those two colors, so I chose OPI GoldenEye for the job and then I just added some of that over the Mint with a sponge. I had very little polish in the sponge, because I didn't want to cover the mint color too much and this also helped to keep the texture effect alive too. And as I wanted the mani still to be textured, I didn't add any top coat.

I really like how this turned out and I do prefer this over the one plain color. Of course it isn't as sparkly as the Sugar Mat polishes with glitter in them, but I still like how the gold looks over the mint. What do you guys think?


Mereneid Ridgefilling Base Coat
Kiko Sugar Mat Mint (636) 3 coats
OPI GoldenEye (lightly sponged over the Kiko polish)


 -----------------

Don't forget to participate my giveaway, here!

18 comments

 1. Ihana kimallus :) Mites nuo tekstuurilakat, lähteekö ne pois helposti vai vaatiiko ylimäärästä äherrystä? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hups, olitkin tuolla tähän jo vastannut! :) Mulle on tulossa tosiaan tuo mint, strawberry pink, hot pink ja poppy red. Ei malttais odottaa! :)

   Delete
  2. Hitsit, multa puuttuis vielä toi Hot Pink ja sitte se sininen, jonka nimi ei nyt tuu mieleen. :D Tosin tilasin just neljä Zoyan kesä PixieDustia, mukaanlukien sen sinisen, eli ehkä pärjään niillä. :D

   Jep, ainakin asetonisella poistoaineella lähtee aika kivuttomasti, jopa ne joissa on glitteriä. Eli ei tarvii mitään foliomenetelmiä tai muutakaan, irtoavat siis helpommin kun vaikka perus glitterlakat tms., mutta ei ne nyt tietysti ihan niin helposti lähe kun cremet tai vastaavat. :)

   Delete
 2. Wow! This is really amazing! Looks like jewellery!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, I'm so glad to hear you like this! :)

   Delete
 3. Ooh, ompa kiva yhdistelmä! Mäkin tykkään jotenkin enemmän kun tekstuurilakat vähän kimmeltää. Tää on kyllä tosi hyvä kombo! :) Ja mintunvihreä tekstuurilakka ois niin ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Jep, jotenkin yksväriset on vähän tylsiä ja ne muistuttaa lähinnä sellasta rapattua sisäkattoa, mitä on jossain vanhemmissa kerrostaloasunnoissa. :D Mutta kaikki missä on vähänkin kimmellystä on kyllä tosi upeita! :) Nyt kun kaikki merkit tuntuu tekevän näitä, niin jonkun pitäs tehä semmonen kunnon glitterinen minttu, ostaisin heti! :D

   Delete
 4. So awesome effect! Love it!

  ReplyDelete
 5. YES! This adds to the basic (boringish) finish of the Mint. I love it a lot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, I'm so glad to hear that you liked what I did here! :)

   Delete
 6. I totally agree sparkled textures are so much more fun! And this way you can sparkle it up anyway :D.

  ReplyDelete