Color Club Hot Like Lava

(First a note to my Finnish readers: jos ette ole vielä huomanneet, pistin pystyyn taas pienen blogikirppiksen, mukavasti ostajia on jo ollut, mutta edelleen löytyy myös myytävää. Eli käykää kurkkaamassa tästä.)

Ok, so that's that and let's move on to the polish, shall we. Today I have another pink mani for you.

I wanted to use Color Club's Hot Like Lava, because I hadn't tried it before. It was nice and really easy to work with, it was almost good to go with just one coat. The one thing that I didn't really like about this polish was unfortunately the color. I think it just didn't suit my skin tone at all. I tried to make some simple decorations with dotting tool and rhinestrones so that I might like the mani more, but I ended up removing this quite fast. So yeah, it really wasn't my color.Nail Tek Foundation II
Color Club Hot Like Lava 2 coats
Seche Vite

6 comments

 1. Yksinkertainen on nättiä :). Onko nuo eBayn strasseja ja millä kiinnitit? Pikakuivattajalla? Mulla joskus lähtee väri lohkeilemaan eBayn strasseista sieltä pohjasta, kun sen laittaa kuivattajapisaran päälle. Se siis näyttää samalta kuin sulla nuo, niin siksi kysyin :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, nimenomaan pikakuivattajalla ja on eBaysta noi strassit. Oon huomannu kanssa että pikakuivattajan ja noitten eBayn strassien kanssa käy noin, mutta kun äkkiä piti mukamas saaha kiinni ja tarttumaan ja sitte kuitenki poistin loppujen loppuks koko lakkauksen. :D

   Delete
 2. Tuo Hot Like Lava on ollut himotuslistalla jo pidempään, mutta olen toistaiseksi onnistunut hillitsemään itseni. En tosin tiedä miten kauan. Kivan yksinkertainen ja nätti lakkaus.

  ReplyDelete