a-england The Mythicals on sale!

I just stumbled upon the sale of a-england The Mythicals and of course I had to place an order immediately! They are only £5 each, so I had to go and snatch Galahad, because I have wanted to order it forever. Also Iseult made its way to my shopping cart, so now I have two new pretty ones on they way to me, yay! So if you're ever wanted any of the polishes from the Mythicals collection, now it's the time. I already have four polishes from The Mythicals collection: Avalon, Tristam, Merlin and Lady of the Lake. Here's swatches from three off them:

Avalon


Tristam


Merlin

I have no pics of Lady of the Lake, because I haven't posted it yet eventhough I have worn it.

a-england is one of my favourite brands, I love the quality and the colors and also the names, so pretty much everything about them. I just wanted to let you guys know about the sale if you haven't yet noticed it, because these polishes are quite pricey, so with a sale like this at least I had to immediately take advantage of it.

7 comments

 1. I got the email yesterday and ended up ordering 10, yikes! Can't wait :-)

  Your 3 photos are gorgeous and I've ordered those 3 in my bundle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeah, I'm thinking I should have ordered more, lol. :D Oh well, maybe I can restrain myself for now. :))

   Delete
 2. Kiitos Annie vinkistä! Laitoin heti tilaukseen neljä ihkaensimmäistä a-englandiani :). Mukava ylläri, että tuolla oli ilmaiset postaritkin (tai tokihan ne on varmaan lakkojen hinnassa huomioitu).

  Hei, oon tulossa Joensuussa käymään sukulaisissa. Annapas tän hetken lakkakauppavinkit tms? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oleppas hyvä. :)) Jep, ilmaset postarit on aina kivat, voi tosin olla, että se hinta on sit siinä lakan hinnassa, vaikka muistelisin kyllä, et alunperin tuolla oli postikulut ja lakat oli silloin samanhintasia, kun nyttekin, eli ilmaset postarit olis selvästi parannus. :)

   Valitettavasti mulla ei oo kauheesti lakkakauppavinkkejä, koska tarjonta täällä on aikas huono. Ostan lakkoja lähinnä Kicksistä ja Seppälästä (molemmat on kauppakeskus Isossa Myyssä) tai Sokokselta, mutta nää kaikki kaupat löytyy tietty muualtakin Suomesta, ja muita kummempia vinkkejä ei valitettavasti oo, kun ei oo niitä kauppojakaan. :)) Mutta muuten Joensuu on hyvä kaupunki. :))

   Delete
  2. Juu niin on, toinen parhaista. Oon itse sieltä kotoisin :).
   Sokoksen ja Kicksin alelaarit pitää käydä kurkkaamassa ainakin, josko jotain löytöjä sattuisi kohdalle :).

   Delete
 3. Harmitti kevyesti, kun olin reissussa ja tulin lukeneeksi tämän postauksen vasta 23. päivä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmi, toivottavasti tulee aleja uudestaan, että kerkiät mukaan. :)

   Delete