Catherine Arley haul (+one Essence)

Today I have you just a quick post with a pic of my latest haul, a holo haul. Of course I had to have some of those Catherine Arley polishes which have been on many blogs lately. I ordered from the same e-tailer that everyone else did too, here

I know there were some complaints about their way of packaging those polishes, but lately it has apparently improved and all my polishes came with bubblewrap and everything. But there was a bit of down side, because I originally ordered these polishes almost two months ago, and when I didn't hear anything back and asked if I could someday get my paypal invoice and pay my order, they said they were waiting to restock and then it took almost two months to finally get the polishes and I didn't get all that I originally wanted. But they didn't ask for my money until they really had the polishes and when I finally paid my order it took only week or so to arrive. So other than that I was quite happy with this e-tailer and they answered my emails quite quickly too. Anywho, let's take a look at those polishes, shall we..

From left to right: 677, 677, 675, 666, 667, 668, 805, 800, Thelma

Can't wait to try these! There are two of 677 because I thought it would be nice addition to have it for a future giveaway. I'm not promising anything in the near future but maybe when we get closer to autumn. There was suppoused to be another polish for giveaway too, but they didn't have those.. And I did originally order Thelmas nail art twin partner Louise too, but they didn't have that either. But it's all good, because of course they only charged those polishes that they did have. Right now I'm just debating with my self whether or not I should order more of these Catherine Arley polishes...

8 comments

 1. Awesome polishes! I can wait to try mine as well :)

  ReplyDelete
 2. I soo want to order these! It will be my next purchase!

  =)

  ReplyDelete
 3. Apua, koitin kirjotella pari päivää ja kirjotinkin kommentin, mutta sitä ei näy? :o ja sitten eilen kommenttoloota oli kadonnut.

  No, asiaan. Tuo linkkaamasi nettikauppahan on aivan ihana ja kiitos siitä isosti, että saan nyt joskus sieltä essencen lakkoja ja meikkejä <3

  MUTTA, voiko tuo todella olla noin halpa? jos valitsee " MODULE_PAYMENT_EPAYBG_TEXT_TITLE" niin postarit on kaikelle 2,98€ :o

  En ikinä uskaltaisi tuolta tilata, mutta jos todella olet onnistuneesti noi ihanat hololakatkin tilannu, niin kai sitten?

  ReplyDelete
 4. Thanks for your lovely comments!

  @Layrä: Höh, bloggerilla on ilmeisesti jotain ongelmia ton kommentoinnin kanssa, oon muissa blogeissa huomannu.. :/

  Mutta siis tuosta nettikaupasta, se ei näytä niitä postareita oikein, omalla tilauksella postikulut oli , ja kysyin niitä vielä sähköpostilla ennen tilaamista. Ja maksunhan tein siellä paypalin kautta, eli tilatessa valitsin sen mikä siinä oli joku maksu toimitettaessa tms. ja sitten kommentteihin laitoin, että haluaisin maksaa paypalilla niin ne lähetti sitten sen invoicen ja siinä oli postikulutkin sitte laskettu oikein. Eli siinä mielessä toi on ihan turvallinen, kun voi paypalilla maksaa, vaikka ite sivulla sitä vaihtoehtoa ei ookkaa..

  Jotain noista pakkaamisongelmista on ollu juttua, eli ihmisille on tullu lakkoja rikkinäisinä, mutta oon myös lukenu muualta, että olisivat parantaneet sitä ja mun lakat oli ainaki hyvin pakattu. Ja tosiaan ne tuli vielä kirjattuna kirjeenäki, että jos häviää ni pystyy seuraamaan.. Ite olin siis ainaki tyytyväinen. :)

  ReplyDelete
 5. Oho, kommentista jäi postikulut puuttumaan, ne oli siis jotain reilun kympin.

  ReplyDelete
 6. Kiitos paljon neuvoista! Senverran halpaa tuola oli, että 10€ ei nyt ole niin paha ja siihen näemmä mahtuu monta putelia.

  ReplyDelete
 7. Niinpä. :) Kannattaa muuten kysästä vielä varmaan sähköpostilla sieltä niitä postikuluja kunhan on tiedossa suurinpiirtein montako putelia meinaa tilata. Voi olla postikulut muuttunu nimittäin siitä kun kyselin niitä alunperin joskus pari kuukautta sitten, heh. Noin niinkun varmistukseks ainaki. :)

  ReplyDelete