Kiinnostaisiko kynsilakkakirppis?

(This post is in Finnish as I'm asking from my Finnish readers if they are interested in a tiny blog sale. I will be only selling (this time) to Finnish people as I have only few polishes to sell and I don't see the point shipping these internationally.)

Ilmeisesti blogillani on joitakin suomalaisia lukijoita, joten kysympä nyt teiltä, että löytyisikö kiinnostusta pienimuotoiselle blogikirppikselle? Tosiaan aion postittaa lakkoja ainoastaan Suomeen ja myytäviä tuskin löytyy hirveän montaa, mutta lakkavarastoja läpi käydessäni pisti silmään muutamia, joista voisin luopua ja joista joku muu nauttisi varmaan enemmän.. En kuitenkaan viitsi alkaa lakkoja kuvailemaan jne. jos kukaan ei ole edes jossain määrin kiinnostunut. Myyntiin olisi tulossa esim. China Glazea, OPIa, Color Clubia jne.

Eli kiinnostaako? Ei haittaa, jos tässä ilmasee kiinnostuksen ja sitten mahdollisen kirppiksen toteutuessa ei ostakkaa mitään.. Haluan vaan tietää, kiinnostaako ketään missään määrin tällainen...

7 comments

 1. Harmi että asun tanskassa! :-)

  ReplyDelete
 2. Kyllä, pistä ihmeessä pystyyn!

  ReplyDelete
 3. Selvä, täytyy viritellä jonkinlaista kirpparia pystyyn pikapuoliin. :)

  ReplyDelete
 4. Kyllä, odotan innolla! Riippuu tosin millon TEET sen, koska mulla ois vaan huhtikuun... 10. päivään asti aikaa tilata mitää.... Asun nimittäin U.A.E:ssa, mutta sisko on vielä suomessa.

  ReplyDelete